Home / Partners

Partners

Green City Nederland gaat samen met de top van de Nederlands recycling- en groenindustrie in Gelderland en Overijssel 36000 m2 groene daken en spouwmuurisolatie realiseren op huurwoningen en gebouwen van maatschappelijk organisaties. Door middel van een integrale aanpak, samengesteld uit de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gebied van isolatie, vergroening en recycling van landbouwplastics gaan we de verduurzaming van Nederland opschalen zodat bedrijven kunnen innoveren en de kosten omlaag brengen.

In het project SUPR (Slimme Uitrol circulaire Productietechnologieën en Renovatiearrangementen: isolatie en vergroening) ontwikkelt het consortium de productieprocessen van Airofill Innovative Wall insulation, groendakcomponenten voor woningrenovaties en worden deze producten vervolgens gedemonstreerd.

Climate credits

Groene steden zorgen voor een directe bijdrage aan het verlagen van de CO2-uitstoot, het filteren van fijnstof en stikstof uit de lucht. En ze dragen bij aan een circulaire economie door het lokaal verwerken van materialen uit afvalstromen.

Climate Credits

177,030

Nieuwe banen

675,000,000

Groene daken

5,062,500,000

CO2 besparing per jaar