Home / Organisaties

Voor bedrijven, woningcorporaties en vastgoedbezitters

Bedrijven, organisaties en gemeentes worden zich steeds meer bewust van hun verantwoordelijkheid voor de verandering van het klimaat en het directe leefmilieu van haar klanten, medewerkers, huurders en bewoners. Elke organisatie moet zoveel mogelijk de eigen ecologische voetafdruk verkleinen. Maar ze kunnen nu naast een belangrijke bijdrage leveren aan het groener maken van de werk- en leefomgeving, ook een enorme stimulans geven aan het groener en gezonder maken van onze economie.

Creëren van Climate Credits

Green City Nederland helpt bedrijven, organisaties, gemeentes en woningbouwverenigingen bij de ontwikkeling en versnelling van plannen om daken en gevels te vergroenen. We stimuleren de ontwikkeling van groenprojecten door deze meetbaar te maken en de positieve impact op het milieu te vertalen naar een economische waarde.

Door het laten beoordelen en certificeren van uw groenprojecten zorgt u voor een additionele waarde in de vorm van Climate Credits die interessante kick back vormen op uw project. Door het creëren van Climate Credit zorgt u voor een versnelling van het groener en gezonder maken van onze steden en leefomgeving.

Neem contact met ons zodat we samen vergroening van Nederland kunnen versnellen .

Ik wil Climate Credits creëren

Investeren in Climate Credits

Green City Nederland zorgt voor de onafhankelijke beoordeling en certificering van groenprojecten. Tegelijk verzamelen we bij verschillende projecten door middel van sensortechnieken belangrijke data over de daadwerkelijke energiebesparing, de  vastgelegde CO2, opvang van fijnstof, buffering van regenwater en de impact op de biodiversiteit.

Omdat het gaat om groenprojecten in de directe omgeving kunnen we voortdurend de milieu-impact meten en monitoren. Met deze aanpak krijgt de vergroening van Nederland een economische waarde en levert u een zichtbare bijdrage aan het groener en gezonder maken van onze woon-, werk- en leefomgeving.

Bekijk hier onze projecten en investeer direct in Climate Credits.

Ik wil investeren in Climate Credits
Zij werken al samen met Green City Nederland

Climate credits

Groene steden zorgen voor een directe bijdrage aan het verlagen van de CO2-uitstoot, het filteren van fijnstof en stikstof uit de lucht. En ze dragen bij aan een circulaire economie door het lokaal verwerken van materialen uit afvalstromen.

Climate Credits

177,030

Nieuwe banen

675,000,000

Groene daken

5,062,500,000

CO2 besparing per jaar