Skip to main content
Nieuws

Boardroom meeting Circulair ontwerpen & Bouwen

By december 15, 2021juli 13th, 2022No Comments

Vanuit de eerste 3d betongeprinte gebouw van Europa, De Vergaderfabriek, nemen Arvid Prigge (opdrachtgever) en Hugo Jager (projectleider) uw mee met de ontstaansgeschiedenis van dit bijzondere gebouw waarvoor bij het ontwerpen hoge eisen voor duurzaamheid en circulariteit golden. Hoe zijn die gerealiseerd? En hoe zijn de ervaringen meegenomen in de initiatieven waaraan Arvid en Hugo nu werken.

Een van de duurzame elementen van De Vergaderfabriek is het unieke groene dak aangelegd door Green City Nederland – een initiatief waar Arvid Prigge bij betrokken is. Zij werken aan een zeer ambitieus klimaatadaptatie project dat de groene economie versneld m.b.v. een financieel circulair stimuleringsfonds.

Hugo Jager is partner bij PLANALOGIC. Het gebruik van PLANALOGIC maakt het ontwerpen van duurzame en betaalbare woningen mogelijk en kan een belangrijke bijdrage leveren in het realiseren van een circulaire keten waarbij uit sloop en demontage vrijkomende materialen worden hergebruikt in het nieuwe ontwerp.

Investeert u in gezonde groene wijken en vastgoed van Nederland?
Meld u aan voor de boardroom-meeting 15 februari 2022, 14.00 uur.